ENEL: Informari de AVERTIZARE pentru MILIOANELE de Clienti din Romania

ENEL Informari AVERTIZARE MILIOANELE Clienti Romania

ENEL, grup de energie de care depind milioane de romani in fiecare zi pentru livrarea de gaze naturale si energie electrica, are 2 informari cu avertizari pentru toti cei carora li se furnizeaza la ora actuala servicii de livrare a energiei, iar asta pentru ca ei trebuie sa stie si cum se factureaza consumul de care beneficiaza.

ENEL vorbeste mai jos despre modalitatea in care se factureaza consumul de energie electrica la pretul de 0.80 LEI, cu TVA, sau 1.3 LEI, cu TVA, in functie de consumul pe care il generam in fiecare luna, asa ca e bine sa stiti acest lucru inainte sa va intrebati de ce aveti o factura de o anumita valoare emisa de catre companie.

Cei de la ENEL Romania doar pun in aplicare prevederile legale in materie de plafonare a preturilor la energie electrica, iar asta pentru ca preturile pe care compania le percepe in mod normal sunt cu mult, mult, mai mari decat cele plafonate, iar asta este cunoscut de catre foarte multi romani care beneficiaza de serviciile sale.

ENEL Romania explica si pe facturile emise romanilor cum se calculeaza pretul pentru energia alectrica, insa desigur ca puteti gasi inclusiv pe website-ul companiei informatii suplimentare cu privire la modalitatea de calcul a consumului, si preturile percepute, asa ca daca vreti mai multe detalii, puteti intra acolo.

Care sunt categoriile de clienți casnici care beneficiază de preț final facturat plafonat de 0,80 lei /kWh (TVA inclus) ? Prețul final facturat plafonat de 0,80 lei (TVA inclus) se aplică clienților casnici al căror consum lunar facturat la locul de consum este cuprins între 100,01 și 255 kWh; consumul de energie electrică cuprins între 255 și 300 kWh/lună se facturează la prețul de maximum 1,3 lei/kWh, cu TVA inclus.

Care sunt categoriile de clienți casnici care beneficiază de preț final facturat plafonat de 1,3 lei /kWh (TVA inclus) ? Prețul final facturat plafonat de 1,3 lei (TVA inclus) se aplică clienților casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh/lună.