Kaufland: 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE Transmise Tuturor Clientilor Romani

Kaufland 2 Anunturi Oficiale IMPORTANTE Transmise Tuturor Clientilor Romani

Kaufland, unul dintre uriasele lanturi de hypermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a publicat 2 anunturi oficiale despre care trebuie sa stie toti clientii romani chiar acum, iar asta pentru ca ele aduc in atentie produsele noi care sunt disponibile in cadrul magazinelor ca parte a noilor oferte din catalogul saptamanal.

Kaufland vorbeste intr-o prima faza despre produsele XXL de marca proprie, K Classic, acestea fiind produse vandute in cantitati mari, dar la preturi mai mici decat cele aplicate pentru produsele similare de la alte brand-uri, iar in nou catalog saptamanal sunt listate toate cele care pot fi cumparate la preturi mici in aceasta perioada.

Daca sunteti interesati sa reciclati, atunci cei de la Kaufland Romania spun ca au promotii speciale in cadrul magazinelor din toata tara, in care exista locatii pentru reciclare selectiva, asa ca puteti merge acolo sa vedeti ce anume este oferit, si cate recipiente din plastic, si nu numai, trebuie sa oferiti pentru a beneficia de promotie.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla la ora actuala, iar daca sunteti cu adevarat interesati de ele, ar trebui sa verificati catalogul de produse, pentru ca e foarte posibil sa existe produse de care sa fiti interesati, si pe care sa doriti sa le cumparati acum.

Psst, când te strângi cu toată gașca la masă, produsele XXL K Classic sunt exact ce trebuie. Consultă ofertele noastre pe website. Vino săptămâna asta cu 5 recipiente reciclabile (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu) la centrele de colectare selectivă de la Kaufland și primești un voucher de 10% reducere la orice produs din categoria șervețele umede pentru copii și șervețele umede pentru mâini!