BRD Romania: Hotararea IMPORTANTA, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani din Toata Tara

BRD Romania Hotararea IMPORTANTA Ofera GRATUIT Clientilor Romani Toata Tara

BRD Romania, una dintre bancile cele mai mari care activeaza in tara noastra si are un numar mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clienti in legatura cu o hotarare pe care a luat-o recent, si in baza careia ofera gratuit sfaturi financiare pentru ca noi sa avem un viitor mai bun.

BRD Romania explica mai jos faptul ca acei clienti, sau romani care vor sa-i devina clienti, care aplica 100% online pentru Cardul Gold Ron Mastercard, vor primi garantat un voucher eMAG in valoare de 300 de LEI, fara tragere la sorti, atat timp cat se afla printre primii 100 care aplica pentru acest card bancar de la banca.

Puteti vedea mai jos detaliile oferite de catre cei de la BRD cu privire la acest card bancar, iar asta pentru ca foarte multi romani pot avea sansa de a primi garantat cardul eMAG in valoare de 300 de LEI, unui care poate fi extrem de util pentru a va cumpara ceva de care aveti cu adevarat nevoie in aceasta perioada de timp.

BRD are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ofera din punct de vedere al promotiilor speciale pentru aceasta campanie, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de detalii, ar fi bine sa intrati acolo, si sa vedeti toate informatiile pe care banca a decis sa ni le puna la dispozitie in aceasta perioada.

Nu trebuie să fii norocos ca să câștigi un voucher eMAG de 300 de lei. Trebuie doar să fii printre primii 100 de clienți care aplică 100% online pentru Cardul Gold Ron Mastercard. În plus, la Cardul Gold Ron Mastercard poți beneficia de comision de administrare 0 și asigurare de sănătate și de călătorie gratuite. Hai să afli mai multe pe website.