Survivor: SECRETUL de ULTIMA ORA despre Concurenti Dezvaluit de catre PRO TV

Survivor SECRETUL ULTIMA ORA Concurenti Dezvaluit PRO TV

Survivor, binecunoscutul reality show de succes al PRO TV cu milioane de romani care il urmaresc in fiecare saptamana, continua sa ne surprinda cu secretele care sunt dezvaluite, iar asta pentru ca astazi vorbim despre un nou anunt de ultima ora facut de catre trustul media, cu informatii importante despre concurenti.

Survivor dezvaluie unul dintre elementele cele mai importante pentru concurentii care vor sa aiba succes in provocari, iar asta pentru ca el dezvaluie cat de importanta este pentru concurenti folosirea musculaturii foarte bine pentru a reusi sa parcurga cu succes provocarile, si a castiga competitiile.

Avand in vedere ca foarte multe dintre provocarile pe care PRO TV le-a gandit pentru Survivor Romania implica folosirea fortei fizice pentru a castiga, este normal ca secrete de acest gen sa fie dezvaluite, mai ales ca vor mai urma destule sezoane ale concursului, iar viitorii concurenti ar trebui sa stie la ce sa se astepte de la actiune.

Survivor Romania este foarte aproape de final la ora actuala, doar 7 concurenti ramanand in lupta pentru premiul in valoare de 100.000 de euro, astfel ca va fi extrem de interesant de vazut cum se vor desfasura in continuare provocarile pe care cei de la PRO TV au decis sa le faca, acum mult mai intense decat anterior.

Una dintre specificitatile extrem de relevante in contextul Survivor este sa reusesti sa inveti sa-ti folosesti musculatura foarte bine. Domnul Dan este de această părere. Tu cum vezi lucrurile ?