BRD Romania: Semnal de ALARMA Foarte IMPORTANT pentru Clientii Romani

BRD Romania Semnal ALARMA IMPORTANT Clientii Romani

BRD Romania, una dintre bancile cele mai mari si mai importante care activeaza in Romania la ora actuala, a decis a le emita tuturor clientilor un semnal de alarma extrem de important, el fiind legat de un foarte serios pericol pe care nimeni nu trebuie sa il ignore, pentru ca repercursiunile pot fi majore.

BRD Romania explica mai jos faptul ca un nou tip de frauda online transforma tot mai multi romani in victime ale celor care se afla in spatele lor, iar asta pentru ca la baza ei stau “consultantii financiari” care incearca sa ne convinga sa ne cedam banii pentru a face “investitii profitabile”, care aduc si castiguri imediate foarte mari.

Conform celor de la BRD, vorbim doar despre o campanie de fraudare online care ii convinge pe oameni sa-si instaleze virusi in telefoane, sau calculatoare, aceasta furandu-le datele personale fara ca ei sa stie ce se intampla in realitate, totul fiind gandit intr-un mod care sa ridice suspiciuni cat mai mici victimelor vizate.

BRD incearca sa ii ajute pe clienti sa evite sa devina victimele celor care incearca sa ii lase fara banii munciti din greu, insa din pacate e nevoie ca oamenii sa fie atenti la ceea ce se intampla, si sa incerce sa isi dea seama cand pot deveni o victima si sa previna acest lucru prin refuzul de a face ceea ce le cer necunoscutii.

O nouă tipologie de fraudă face victime printre utilizatorii de servicii financiare. Fraudatorii își abordează viitoarele victime în mediul online. Ei se recomandă drept “consultanți financiari” și încearcă să vândă povestea unor câștiguri ”extraordinare” și ”imediate” prin realizarea de „investiții avantajoase”, de exemplu, prin achiziționarea de monede virtuale.

În realitate, așa-zișii consultanți își manipulează victimele și le cer să-și instaleze pe telefoanele personale o aplicație care le oferă controlul total, de la distanță, asupra aparatului respectiv. În continuare, ei obțin acces la datele personale ale victimei și la aplicațiile de bancă la distanță instalate pe telefonul acesteia. Ulterior, fraudatorii transferă banii din conturile victimelor. Dacă sunteți astfel abordați, nu dați curs solicitărilor și anunțați-ne cât mai rapid, online sau telefonic, la +4021 302 61 61.