Vodafone: Anuntul Oficial de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone Anuntul Oficial ULTIMA ORA MILIOANE Clienti Romani

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti din toata Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe milioanele de clienti, in legatura cu o noua certificare primita pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, fiind clasificata drept cea mai buna retea mobila din Romania in momentul de fata.

Vodafone a investit constant in cadrul retelei de telecomunicatii pe care o are in tara noastra, iar certificarea de acum vine dupa ce ani de zile Orange a avut afirmatii similare, tot in baza unor certificari facute de catre auditori independenti, fiecare operator alegand cate o companie diferita care sa le ofere certificari de acest gen.

Desigur ca aceasta certificare nu va asigura de faptul ca Vodafone Romania va va oferi o experienta excelenta indiferent unde locuiti in Romania, si asta e bine de stiut, pentru ca in anumite zone performantele retelelor sunt mai proaste decat in altele, dar teoretic ar fi superioare fata de cele ale concurentei, in acele zone.

Vodafone Romania explica pe website-ul sau de ce a fost certificata ca avand cea mai buna retea de telefonie mobila din tara noastra, si daca sunteti cu adevarat interesati de detalii, ar fi bine sa va uitati la informatii, pentru ca merita sa aflati daca este in interesul vostru sa folositi in continuare serviciile companiei, sau sa va portait la ele.

Investim continuu pentru a-ți oferi rețeaua de încredere, performantă, pe care te poți baza. Rețeaua mobilă Vodafone a fost certificată „Best in Test” de către auditorul german independent umlaut în martie 2023. În urma măsurătorilor, Vodafone a obținut cel mai mare punctaj total dintre toți operatorii, cel mai mare punctaj pentru serviciile mobile de voce, pentru date mobile și pentru fiabilitate.