BANCA Transilvania: Noile SCHIMBARI Oficiale de ULTIMA ORA Anuntate Clientilor Romani

BANCA Transilvania Noile SCHIMBARI Oficiale ULTIMA ORA Anuntate Clientilor Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca comerciala din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, a anuntat in mod oficial o serie de schimbari de ultima ora pentru clientii romani, iar asta pentru ca vorbim despre posibilitatea de a face o asigurare de calatorie prin intermediul aplicatiei BT Pay pentru iPhone si Android.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca folosind aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android ne ofera posibilitatea de a crea asigurari de calatorie in doar doua minute din propriile telefoane, banca spunand ca solutia este una unica pe piata din Romania, ea fiind oferita in cooperare cu Groupama pentru piata din tara noastra.

Puteti vede amai jos explicatiile pe care cei de la BANCA Transilvania le ofera pentru romani in momentul de fata, iar asta deoarece clientii au optiunea de a isi simplifica extrem de mult procesul prin care isi iau asigurarile de calatorie, insa numai daca au aplicatia BT Pay activa in propriile dispozitive la ora actuala, sau in viitor.

BANCA Transilvania ne permite sa instalam aplicatia BT Pay in iPhone si Android in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, astfel ca oricine este dornic sa profite de tot, o poate face foarte rapid, inregistrarea in cadrul aplicatiei putand fi facuta extrem de rapid de catre oricare dintre clientii din Romania.

Banca Transilvania lansează o facilitate pentru clienții care preferă să facă banking prin telefon și doresc să călătorească în siguranță: asigurare Groupama prin BT Pay, 100% online, obținută în aproximativ două minute. Facilitatea va fi disponibilă gradual, în decurs de aproximativ două săptămâni, pentru toți utilizatorii aplicației BT Pay.

Opțiunea, unică pe piața românească, este lansată prin parteneriatul dintre Banca Transilvania și Groupama și acoperă un număr nelimitat de călătorii în străinătate sau în România, pe o perioadă de un an, iar prețul întregii asigurări este similar celui pentru o asigurare pe o săptămână.