Survivor: Decizia de ULTIMA ORA a PRO TV cu o Surpriza MAJORA pentru Concurenti

Survivor Decizia ULTIMA ORA PRO TV Surpriza MAJORA Concurenti

Survivor, reality show-ul de la PRO TV cu cea mai mare audienta din Romania la ora actuala, a avut in episodul de aseara dezvaluite o serie de surprize foarte importante de care s-au bucurat concurentii care au castigat duelurile pentru recompensa, iar asta pentru ca puteti vedea mai jos ceea ce au putut face ei.

Survivor este intr-o faza in care numarul mic de concurenti a fortat si o schimbare foarte importanta pentru modul in care se desfasoara provocarile, astfel ca PRO TV le ofera concurentilor si recompense pe masura asteptarilor, astfel incat luptele dintre ei sa fie si mai intense in cadrul episoadelor urmatoare, care vor fi difuzate.

Separat de aceste provocari pentru recompense, cei de Survivor Romania au pregatit altele extrem de importante pentru imunitate, cele care conteaza cel mai mult pentru concurentii care vor sa castige competitia, cu 7 la numar la ora actuala, lupta a devenit foarte intensa, sansele de victorie crescand pentru fiecare care ramane in joc.

Survivor Romania va mai continua pentru cateva saptamani, pana cand cei de la PRO TV vor anunta intr-un final castigatorul, insa si publicul va avea un cuvant foarte important de spus in legatura cu persoana care vor castiga competitia, iar asta pentru ca voturile date de catre noi vor avea un impact major asupra alegerii castigatorului.

Aventura continuă pentru Andrei Krișan, Carmen și Ștefania. Cei trei au făcut turul orașului Las Terrenas și au intercționat cu localnicii. Andrei Krișan, Carmen și Ștefania se bucură din plin de recompensa primită: “A fost de vis”. Unde au petrecut cei trei noaptea.