Survivor: PRO TV Anunta Oficial Romanilor SCHIMBARILE de ULTIMA ORA Hotarate

Survivor PRO TV Anunta Oficial Romanilor SCHIMBARILE ULTIMA ORA Hotarate

Survivor, emisiunea de succes cu care PRO TV a cucerit atentia a milioane de romani din intreaga tara in ultimele luni, are anuntate in mod oficial o serie de schimbari de ultima ora, despre care trebuie sa stie romanii, iar asta pentru ca a fost hotarata modificarea orei la care sunt transmise episoadele de saptamana viitoare.

Survivor se apropie foarte rapid de final, astfel ca PRO TV a decis sa mute ora de difuzare a episoadelor, de la 20:30, la 21:30, astfel ca vom vedea mai tarziu bataliile in care se vor confrunta concurentii, dar asta numai daca nu aveti un cont in platforma de streaming video la cerere a companiei, ele fiind disponibile acolo mai repede.

Hotararea pe care cei de la PRO TV au luat-o cu privire la Survivor Romania a fost explicata prin faptul ca de saptamana viitoare va reincepe difuzarea serialului Las Fierbinti, care se pare ca este mai important pentru trustul media, astfel ca reality show-ul este mutat, pe final de sezon, cu o ora mai tarziu decat de obicei.

Survivor Romania ne va aduce saptamana viitoare foarte multe batalii extrem de stranse intre concurentii care vor sa castige premiul de 100.000 de euro, dar si titlul de supravietuitor, astfel ca ar trebui sa avem parte de un spectacol pe masura asteptarilor, chiar daca totul se desfasoara ceva mai tarziu decat in mod obisnuit.

De săptămâna viitoare, ultimele bătălii la Survivor România se văd de luni până miercuri, de la 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO. Cine crezi că va părăsi astăzi insula Survivor ? Ne vedem de la 20:30, cu un joc de Comunicare, noi probe și noi strategii în camp. O votare neașteptată și o strategie surprinzătoare! Ștefania Stănilă și Andreea Moromete sunt în pericol de eliminare: „Nu am vrut să folosesc simbolul”.