Ucraina Anunta Noi Contraofensive pentru Recucerirea Teritoriilor Ocupate in Razboi

Ucraina Anunta Noi Contraofensive pentru Recucerirea Teritoriilor Ocupate in Razboi

Ucraina anunta noi contraofensive pentru recucerirea teritoriilor care au fost ocupate in razboiul cu Rusia, dar si inaintea lui, iar asta pentru ca aceasta din primavara nu este ultima pe care guvernul de la Kiev o pregateste, anuntul fiind facut de catre ministrul de externe Kuleba, pentru o publicatie din Germania.

Ucraina ar fi initiat deja contraofensiva pe care a pregatit-o in ultimele luni impotriva Rusiei, iar aceasta desigur ca este o veste excelenta pentru toti ucrainienii care, fie sunt sub ocupatia ruseasca, fie vor sa se intoarca la casele care nu au fost distruse de catre atacurile lansate de catre rusi in ultimele luni.

“Kuleba spune că viitoarea contraofensivă a Ucrainei „nu ar trebui să fie considerată finală”. Într-un interviu acordat Bild, ministrul de externe Dmytro Kuleba a îndemnat să nu se gândească la ultima contraofensivă aşteptată a Ucrainei „pentru că nu ştim ce va ieşi din ea”.

„Dacă reușim să ne eliberăm teritoriile cu această contraofensivă, puteți spune că a fost ultima, dar dacă nu, înseamnă că trebuie să ne pregătim pentru următoarea contraofensivă”, a declarat Kuleba pentru ziarul german.”