Posta Romania Anunta Deciziile IMPORTANTE ale Guvernului pentru Romani

posta romana card energie facturi vechi

Posta Romana anunta in mod oficial deciziile foarte importante care au fost luate de catre Guvernul Romaniei pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca incepand cu perioada urmatoare vor putea fi platite inclusiv facturi mai vechi cu cardurile de energie.

Posta Romana explica mai jos ce fel de modificari au fost facute, insa separat de asta, exista informatii inclusiv pe website-ul Ministerului Fondurilor Europene cu privire la ceea ce s-a schimbat din acest punct de vedere, noutatile fiind unele de interes.

Vești bune pentru beneficiarii de carduri de energie!

Vor putea fi plătite datorii restante la furnizorii de energie începând cu 1 februarie 2022. Condiția este ca factura să fie emisă după data de 1 ianuarie 2023.

S-a prelungit perioada de utilizare a primei tranșe, în valoare de 700 de lei, până la 27 decembrie 2023.

De la începutul programului, lansat de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene și implementat de Compania Națională Poșta Română, și până acum, peste 2,4 milioane de familii și-au achitat facturile prin intermediul cardului de energie, valoarea totală a plăților efectuate ajungând la 541 milioane lei.