WhatsApp: 3 MODIFICARI foarte IMPORTANTE Disponibile in iPhone si Android

WhatsApp 3 MODIFICARI IMPORTANTE Disponibile iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie care are miliarde de utilizatori activi in fiecare luna de pe telefoanele iPhone si Android, ii anunta in mod oficial pe acestia in legatura cu faptul ca a lansat 3 schimbari oficiale de care se poate bucura toata lumea, iar ele sunt unele despre care ar trebui sa stim cu totii, pana la urma.

WhatsApp spune, in primul rand, ca ne permite sa cream sondaje de opinie in cadrul grupurilor de conversatii, dar care sa poata avea doar o singura optiune selectata, iar cei care au votat deja pot fi notificati in legatura cu voturile noi care sunt date de catre alte persoane, ceea ce vine ca o modificare interesanta.

Daca primiti multe link-uri catre website-uri, atunci cei de la WhatsApp Messenger spun ca au imbunatatit sistemul de previzualizari pentru acestea, astfel ca vom avea posibilitatea de a sti mai clar inainte de a accesa un website, exact ce anume urmeaza sa accesam, pentru a nu fi pacaliti de cele contrafacute.

WhatsApp Messenger spune ca exista optiunea de a crea in mod oficial stickere cu bucati din pozele pe care le avem in telefoanele iPhone, o functie disponibila oficial in aplicatia pentru poze inca din 2022, iar toate aceste modificari vor deveni active in telefoanele oamenilor din intreaga lume incepand din cursul zilelor urmatoare.

Acum puteți permite utilizatorilor să selecteze o singură opțiune în sondaje și să fie notificați despre noile voturi. Previzualizări îmbunătățite ale linkurilor, inclusiv un nou indicator de încărcare și îmbunătățiri ale fiabilității. Acum vă puteți crea propriile autocolante personalizate, folosind decupaje foto din Apple Photos. Aceste funcții vor fi lansate în săptămânile următoare. Vă mulțumim că folosiți WhatsApp!