LIDL Romania Intrece Asteptarile, ce Ofera Gratuit Romanilor prin Magazine

LIDL Romania gratuit vouchere frigider espressor italiamo

LIDL Romania se intrece pe sine, iar asta pentru ca ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le ofera gratuit de acum, si de aceasta data vorbim despre un nou concurs care are in centru produsele italiamo, unele care se dovedesc a fi destul de populare in randul multor clienti din Romania.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca daca decidem sa cumparam produse din magazinele sale in valoare de minim 70 de LEI, inclusiv unul de la Italiamo, atunci vom avea sansa de a castiga premiile puse in joc, iar aici compania continua sa le ofere romanilor motive sa nu ignore campaniile de acest gen.

Conform celor de la LIDL, multumita acestei promotii speciale, avem ocazia de a castiga un frigider Fram, 5 espressoare manuale Breville, Prima Latte, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEi fiecare, deci avem toate motivele sa participam la campania care este in plina derulare chiar acum.

LIDL spune ca oricine poate sa participe la aceasta campanie speciala la ora actuala, insa trebuie sa respectam conditiile de participare, altfel nu vom avea sansa de a castiga tot ceea ce este pus in joc, si puteti vedea ca vorbim despre destule promotii extrem de interesante care ne sunt oferite chiar acum.

Italienii au minestrone, dar și noi avem atâtea variante… Pe oricare te gândești să o gătești săptămâna aceasta, dă-i un twist cu produsele #Italiamo! Apoi înscrie-te în CONCURS cu orice bon de minimum 70 lei pe care apar și specialitățile #Italiamo. Detalii pe site. Ai nevoie de noi articole pentru amenajarea grădinii tale ? Hai să descoperi ce ți-am pregătit în oferta de joi.