AVERTISMENT! Clientii BANCA Transilvania Vizati de un Anunt de ULTIMA ORA!

AVERTISMENT Clientii BANCA Transilvania Vizati Anunt ULTIMA ORA

BANCA Transilvania a decis sa transmita un avertisment de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceea ce trebuie sa stie in legatura cu reclamele false privind investitiile care promit castiguri rapide, iar asta pentru ca pot fi foarte usor pacaliti de ele.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca pe retelele de socializare, in special pe Facebook, sunt distribuite foarte multe reclame care le promit romanilor ca vor avea parte de castiguri rapide in urma investitiilor, insa din pacate toate acestea sunt doar minciuni menite sa le fure oamenilor banii castigati din greu.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania incearca sa ne avertizeze sa nu ne cedam banii catre necunoscuti, iar asta pentru ca uneori este foarte posibil sa nu ii mai putem recupera, ceva ce desigur ca poate fi extrem de problematic pentru multe persoane, si ceva ce genereaza scandaluri, uneori.

BANCA Transilvania nu este la primul avertisment de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca are si pe website-ul sau o varietate de informatii cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja impotriva campaniilor de fraude online, care au devenit tot mai numeroase in ultima vreme.

Dacă sună prea frumos să fie adevărat, este foarte posibil să fie o tentativă de fraudă. Dacă vezi reclame de acest fel, care folosesc însemnele BT, te rugăm să ne anunți cât mai curând. Radu vede o reclama care ii promite un castig rapid cu o investitie minima. Radu nu da click pe reclame si nu da datele lui sau ale cardului. Fii ca Radu.