Vodafone: ce da GRATUIT Saptamanal Clientilor din TOATA Romania

Vodafone GRATUIT Saptamanal Clientilor TOATA Romania

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu un numar foarte mare de clienti in Romania la ora actuala, a anuntat in mod oficial ca in fiecare saptamana va da gratuit clientilor din toata tara o serie de premii pe care ei le vor putea castiga numai daca folosesc aplicatia My Vodafone in prealabil pe iPhone si Android.

Vodafone explica mai jos faptul ca in cadrul aplicatiei My Vodafone sunt disponibile gratuit in fiecare saptamana vouchere cadou, dar si trotinete Xiaomi Mi Electric, insa desigur ca in functie de partenerii care le ofera, s-ar putea sa fie si alte produse speciale disponibile pentru toti cei interesati sa profite de ele.

Dupa cum puteti vedea mai jos mesajul pe care Vodafone Romania il transmite in mod oficial catre clientii din toata Romania la ora actuala, aplicatia My Vodafone fiind gandita pentru a oferi pe Android si iPhone o varietate de optiuni cand vine vorba despre controlarea serviciilor oferite de operator.

Vodafone Romania le spune de ceva vreme clientilor din Romania ceea ce este disponibil din punct de vedere al premiilor care sunt oferite gratuit in fiecare saptamana pentru toata lumea, si merita sa va uitati cu mare atentie la toate promotiile, pentru a fi siguri ca va veti putea bucura de ceea ce ofera grupul de telecomunicatii acum.

E atât de ușor să câștigi! Hai în aplicația My Vodafone și intri automat în tombola pentru unul dintre premiile săptămânale: vouchere cadou sau trotinete Xiaomi Mi Electric. Premiile saptamanale te asteapta in aplicatia My Vodafone.