Volodimir Zelenski Anunta Bombardamente Rusesti in Multiple Regiuni ale Ucrainei

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial bombardamentele care au avut loc in multiple regiuni ale Ucrainei in cursul zilei de ieri, iar asta pentru ca Rusia a continuat fara oprire sa ucida civilii nevinovati care inca nu au parasit regiunile atacate in mod constant.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce s-a intamplat in urma acestor atacuri, ele vizand regiunile Herson, Sumy Cernihiv, Dnipro, sau Zaporojie, insa desigur ca vor mai urma si altele in zilele si saptamanile urmatoare.

“Astăzi, bombardamentul rusesc al regiunii noastre Herson a luat viața unui alt copil. Un baiat. Numele lui era Vsevolod. Ar fi împlinit șase ani în iulie. Condoleanțe familiei și prietenilor! A fost un alt atac de artilerie al teroriştilor. Oamenii erau doar pe stradă lângă un magazin obișnuit.

Bombardarea regulată a regiunilor Sumy, Cernihiv, Dnipro, Zaporizhzhia și Donbas demonstrează din nou și din nou că avem nevoie de și mai multă consolidare a lumii pentru a pune presiune asupra Rusiei, și mai multă putere pentru războinicii noștri pentru a distruge orice poziție a terorismului și chiar mai mult sprijin pentru oamenii noștri să salveze vieți și să readucă securitatea orașelor și satelor noastre.

Mulțumim tuturor celor care ne ajută să ne protejăm poporul, Ucraina și viața în general! Slavă tuturor războinicilor noștri care sunt acum în luptă, în misiuni de luptă și la posturi de luptă!

Slavă tuturor celor care se află acum în epicentrul luptelor din estul țării noastre și fac eforturi extraordinare pentru a împiedica inamicul să avanseze. Vă mulțumesc, războinici! Glorie Ucrainei!”