Telekom: Mesajul IMPORTANT Transmis MILIOANELOR de Clienti Romani

Telekom Mesajul IMPORTANT Transmis MILIOANELOR Clienti Romani

Telekom a decis sa transmita un mesaj extrem de important catre milioanele de clienti din toata Romania, care platesc acum pentru serviciile sale, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in imediata atentie ceea ce pot face pentru a descarca rapid factura pentru serviciile de care beneficiaza de la companie.

Telekom explica mai jos pasii prin care putem descarca rapid o factura folosind aplicatia MyAccount, totul fiind foarte simplu de realizat, asa cum stie deja foarte multa lume, si merita sa ne uitam cu mare atentie la aceste informatii, pentru ca ele ne pot scuti de multe batai de cap legate de facturi.

Conform celor de la Telekom Romania, factura poate fi descarcata foarte rapid inclusiv in telefoanele Android si iPhone, daca am instalat aplicatia MyAccount, insa alternativ putem sa facem acest lucru chiar si din platforma online pe care compania o are, si care poate fi accesata inclusiv de pe orice calculatoare.

Telekom Romania ofera aceste beneficii pentru oricare dintre milioanele de clienti care ii folosesc serviciile de telecomunicatii mobile, asa ca ramane doar ca noi sa ne decidem daca suntem, sau nu, interesati de ele, si sa profitam de tot, atat timp cat avem posibilitatea de a face acest lucru, la ora actuala, in Romania.

Descoperă cum poți descărca factura, direct în MyAccount! N-a fost nicicând mai simplu și mai rapid! Descarca aplicatia MyAccount. Alege metoda de logare preferata. Ai ajuns in sectiunea “Sumar profil”. Apasa pe optiunea “Factura si plati”, sectiunea “Istoric facturi”. Alege luna pentru care vrei sa descarci factura. Apasa pe codul tau de abonat. Apasa butonul de descarcare a facturii.