E.ON: Urias Anunt Oficial IMPORTANT pentru Romania si Europa

EON Urias Anunt Oficial IMPORTANT Romania Europa

E.ON, unul dintre grupurile de energie cele mai importante care activeaza in Romania la ora actuala, a hotarat sa faca un anunt foarte important cu privire la una dintre deciziile pe care le-a luat recent, iar asta pentru ca va construi un coridor ecologic de 13.000 km de la Marea Neagra si pana in Suedia.

E.ON explica mai jos ca este cel mai mare operator de retele de distributie a energiei electrice din Europa, si vrea sa faca biotipuri valoroase sub liniile de tensiune care vor fi amplasate de-a lungul celor 13.000 de km de zone forestiere, deci vorbim despre o munca extrem de laborioasa care va fi pusa in aplicare.

Conform companiei E.ON Romania, 8.000 de hectare de linii de transport sunt deja gestionate de catre grupul E.ON in toata Europa, iar numarul urmeaza sa fie extins ca parte a acestui nou proiect important, asa ca ramane doar sa vedem cum va arata in final ceea ce a gandit pana la ora actuala grupul de energie din Romania.

E.ON Romania incearca de multa vreme sa aduca in atentia oamenilor ceea ce vrea sa faca din punct de vedere al acestui proiect foarte important, si asta pentru ca vorbim despre investitii extrem de mari realizate de catre grupul de energie pentru a-si extinde reteaua in Europa in cursul urmatoarelor luni de zile.

𝐙𝐢𝐮𝐚𝐁𝐢𝐨𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐢: 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐄.𝐎𝐍 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐫𝐢𝐝𝐨𝐫 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝟏𝟑.𝟎𝟎𝟎 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐠𝐫𝐚̆ 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐒𝐮𝐞𝐝𝐢𝐚! În calitate de cel mai mare operator de rețele de distribuție a energiei electrice din Europa, 𝗻𝗲 𝗱𝗼𝗿𝗶𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗯𝗶𝗼𝘁𝗼𝗽𝘂𝗿𝗶 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿𝗼𝗮𝘀𝗲 𝘀𝘂𝗯 𝟭𝟯.𝟬𝟬𝟬 𝗸𝗺 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝗮𝗹𝘁𝗮̆ 𝘁𝗲𝗻𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝗲𝗿𝗲.

La nivel European, 8.000 de hectare de linii de transport sunt deja gestionate într-un mod ecologic de compania E.ON, iar această experiență urmează să fie extinsă în toată Europa.