WhatsApp: SCHIMBAREA din iPhone si Android care va ENERVA Multa Lume

WhatsApp SCHIMBAREA iPhone Android ENERVA Multa Lume

WhatsApp va face o schimbare foarte importanta pentru telefoanele iPhone si Android in perioada urmatoare, una care va veni ca o surpriza enervanta pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca aplicatia urmeaza sa ne ceara, in mod aleator, sa reintroducem parola folosita pentru criptarea backup-urilor aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp lucreaza in secret la ora actuala pentru a implementa aceasta modificare in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, si vobim despre ideea de a oferi mai multa securitate pentru utilizatorii care isi salveaza datele, chiar daca in final multi vor fi suparati sa tot fie intrebati de parola pentru backup-uri.

WhatsApp implementeaza aceasta modificare exclusiv pentru cei care au ales sa isi cripteze backup-urile pentru conversatiile din telefoanele iPhone si Android, deci oricine nu a activat aceasta optiune, nu va primi in mod automat vreo alerta pentru a introduce parola setata in momentul in care a activat optiunea de criptare a backup-urilor.

Avand in vedere ca WhatsApp Messenger impiedica accesarea informatiilor dintr-un backup criptat, daca nu este introdusa parola folosita pentru criptarea acelui backup, in esenta nu este o idee rea ca oamenii sa nu uite parola pe care au folosit-o pentru a isi securiza informatiile din cadrul conversatiilor proprii.

Introduceți parola pentru a continua. Ocazional, trebuie să introduceți parola pe care ați creat-o când ați activat backupul criptat end-to-end. Acest lucru vă ajută să vă securizați backupul.

WhatsApp SCHIMBAREA iPhone Android ENERVA Multa Lume parola backup