Volodimir Zelenski Confirma Noi Ajutoare Militare pentru Ucraina in Plin Razboi

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial faptul ca in cursul saptamanilor urmatoare vor fi anuntate noi ajutoare militare pentru Ucraina, care incearca in plin razboi cu Rusia sa deruleze o contraofensiva impotriva armatei ruse si a teritoriilor ocupate de catre rusi.

Volodimir Zelenski explica si ce masuri intentioneaza sa ia in perioada urmatoare pentru a sustine in continuare armata ucraineana care lupta cu foarte mult curaj impotriva armatei ruse, si e nevoie de extrem de mult ajutor.

“Am început deja să ne pregătim pentru aceasta și pentru săptămânile următoare. Ne așteptăm la noi întâlniri și negocieri, până acum într-o măsură mai mare – vizite la noi, în statul nostru. Vor fi mai multe arme pentru războinicii noștri.

În fiecare săptămână, adăugăm valoare pentru Ucraina de la Summitul NATO de la Vilnius. Facem totul pentru a ne asigura că decizia de la summit este cea care va funcționa pentru noi. Apropo, astăzi există o declarație importantă din partea Adunării Parlamentare a NATO.

Lucrurile se numesc așa cum sunt: o recunoaștere clară a crimelor Rusiei împotriva țării noastre ca genocid, o condamnare clară a ideologiei rusiste. Aceasta este baza potrivită și pentru alte organizații internaționale.

Ne pregătim pentru mai multe măsuri provizorii de securitate în țările noastre vecine, cele care ne susțin cel mai mult. Vom face, de asemenea, noi apeluri pentru a ne asigura că lumea înțelege Ucraina și pentru a ne consolida legăturile cu partenerii.

Și vom continua politica noastră externă intensivă, diverse formate non-standard, maximizând atenția utilă a lumii pentru Ucraina și apărarea noastră. Din ce în ce mai multe rezultate pentru Ucraina – apărare aeriană, artilerie, vehicule blindate, obuze, antrenament – toate acestea sunt obligatorii.

Este sarcina noastră istorică să aducem dreptate întregului nostru popor, să garantăm libertatea întregii noastre țări fără nicio excepție. Sarcina tuturor celor care apără statul, a tuturor celor care au ales Ucraina și, prin urmare, vor câștiga.”