BANCA Transilvania: Hotarare OFICIALA Anuntata, ce da GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania Hotarare OFICIALA Anuntata GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe toti clientii din Romania la ora actuala, cu privire al faptul ca le ofera gratuit ceva de care nu vor beneficia chiar atat de curand, si vorbim despre bilete duble la meciul de fotbal All Stars Romania vs Galatasary Legends, care urmeaza sa se desfasoare in luna iunie.

BANCA Transilvania le spune romanilor ca pentru a intra in cursa in baza careia pot castiga aceste bilete duble, trebuie doar sa isi conecteze aplicatia BT Pay la Apple Health, Google Fit, sau Fitbit, si sa inregistreze numarul de pasi pe care-l fac zilnic, iar daca inregistreaza 40.000 pana pe 29 mai, vor fi inscrisi automat in promotie.

Vorbim despre 5 zile in care aveti ocazia de a face acesti 40.000 de pasi, adica un minim de 8.000 de pasi in fiecare zi, dar este esential sa ii inregistrati in cadrul aplicatiei BT Pay a celor de la BANCA Transilvania, pentru a avea intr-adevar sansa de a castiga premiile care sunt oferite chiara cum in Romania.

BANCA Transilvania nu este la prima promotie in care le ofera romanilor premii daca fac miscare, si cu siguranta nu este nici la ultima, asa ca depinde de noi sa decidem daca vrem sa ne bucuram de premiile care sunt oferite, sau nu, in perioada urmatoare de catre banca, ele fiind unele cu adevarat interesante.

Se apropie SportsFestival, cu meciul demonstrativ All Stars Romania vs. Galatasaray Legends. Avem 5 bilete duble la meci pentru tine, pe care le poți câștiga prin tragere la sorți: Conectează-ți contul de Fitbit, Google Fit sau Apple Health în BT Pay.

Fă 40.000 de pași până pe data de 29 mai. Activează oferta din secțiunea „Premii în Mișcare”. Odată ce ai activat-o, intri în tragerea la sorți pentru premii Good luck!