Chefi la Cutite: Decizia IMPORTANTA a Antena 1 Anuntata Oficial Romanilor!

Chefi la Cutite Decizia IMPORTANTA Antena 1 Anuntata Oficial Romanilor

Chefi la Cutite, una dintre cele mai populare emisiuni de gatit din Romania la ora actuala, are anuntata in mod oficial o decizie luata de catre Antena 1 pentru concurentii care participa la emisiune, dar si pentru romanii care sunt dornici sa vada ceea ce se intampla in fiecare editie, in care se gateste la maxim.

Chefi la Cutite continua saptamana viitoare, in zilele de luni, marti si mirecuri, pe Antena 1, incepand cu ora 20:30, postul de televiziune anuntand in mod oficial orele de difuzare pentru feicare emisiune in parte, asa cum era si pana in momentul de fata, astfel ca e bine sa nu uitati cand incepe fiecare editie, daca vreti sa o urmariti.

Daca sunteti fani inraiti ai emisiunii Chefi la Cutite de la Antena 1, atunci e bine sa stiti ca puteti avea sansa de a participa la degustarile din cadrul show-ului, si asta pentru ca 11 romani au sansa de a participa la filmarile care au loc in Bucuresti, ca parte din public, si pentru degustari, dupa cum puteti vedea mai jos.

Chefi la Cutite are in cadrul fiecarei editii oferite pentru degustare unele dintre preparatele care sunt gatite de catre concurenti, indiferent daca sunt bune, sau nu, astfel ca pe website-ul trustului media puteti gasi informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa faceti, daca sunteti interesati sa faceti parte dintre cei care degusta preparatele.

Chefi la cuțite vine cu noi confruntări cu arome tari! Ne vedem Luni, Marți și Miercuri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Degustare la cuțite 11 câștigători se vor bucura de ocazia de a participa la filmările show-ului Chefi la cuțite! Înscrie-te pe website și ai șansa de a deveni degustător oficial.