OMV: Mesajele IMPORTANTE pentru Romani, ce face in Benzinariile din Tara

OMV Mesajele IMPORTANTE Romani face Benzinariile Tara

OMV, lantul de benzinarii din Romania cu un numar foarte mare de locatii active in diverse zone ale tarii, anunta in mod oficial ceea ce a decis sa faca la ora actuala, iar asta pentru ca vorbeste despre beneficiile care sunt oferite pentru clienti, desigur intr-o masura limitata, iar asta pentru ca exista conditii pentru tot.

OMV vorbeste mai jos despre faptul ca tuturor clientilor care folosesc aplicatia OMV MyStation, si au un cont in ea, le ofera gratuit stickere digitale la fiecare 40 de LEI pe care ii cheltuie in benzinariile din tara, iar la 10 stickere de acest gen, putem beneficia de o reducere de pana la 80% pentru gentile de calatorie Mandarina Duck.

In ceea ce priveste cumparaturile facute in benzinariile OMV Romania folosind cardurile Mastercard, pana pe 25 iunie putem sa ne bucuram de posibilitatea de a castiga unul dintre cele 200 de bilete Premium Pass la Electric Castle, ceva ce nu este oferit chiar atat de des de catre lantul de benzinarii pentru romanii din intreaga tara, dupa cum stiti.

OMV Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta campanie speciala pe care o deruleaza in toata Romania la ora actuala, iar asta pentru ca ea este una pe care nu ar trebui sa o trecem cu vederea, si totul deoarece ea nu va reveni prea curand.

Vremea ține cu noi, iar pregătirile de vacanță sunt în toi. Fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV îți aduc un punct sub formă de sticker sau în format digital, în aplicația OMV MyStation.​ La 10 puncte acumulate, beneficiezi de o reducere de până la 80% la gențile de călătorie Mandarina Duck.

Plătește cumpărăturile la OMV cu cardul tău Mastercard până pe 25 iunie 2023, înscrie tranzacția pe www.omv.ro și poți câștiga:​ Unul dintre cele 200 de bilete Premium Pass la Electric Castle;​ O experiență în backstage.​ Ne vedem la castel!