Telekom: Clientii Romani Anuntati, ce da GRATUIT pentru Milioane de Oameni!

Telekom Clientii Romani Anuntati GRATUIT Milioane Oameni

Telekom a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, iar asta pentru ca milioane de oameni din toata tara au sansa de a castiga vacante in locatiile alese, cu vouchere de 1.000 de euro oferite de catre grupul de telecomunicatii chiar acum.

Telekom vorbeste mai jos in mod oficial de faptul ca, pentru a putea castiga oricare dintre aceste vouchere pentru calatorii in locatiile dorite, trebuie sa indeplinim diverse actiuni in cadrul aplicatiei MyAccount, cum ar fi plata unei facturi, reincarcarea unei cartele, etc, iar asa suntem in mod automat inscrisi pentru participare la promotie.

Cei de la Telekom Romania descriu pe website-ul propriu conditiile pentru a participa la aceasta promotie speciala, iar asta pentru ca ea este valabila doar pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra, asa ca e bine sa nu ratati ocazia de a castiga premiile care sunt oferite in mod oficial pentru noi acum.

Telekom Romania va rasplati cate 4 clienti, in fiecare luna, cu cate un voucher de vacanta in valoare de 1.000 de euro, astfel ca vom avea multe sanse bune de a profita de ceea ce se intampla, si merita sa fim foarte atenti la promotii, pentru a castiga premiile de care suntem cu adevarat interesati chiar acum.

Vara e aproape și la fel și prima tragere la sorți! Folosește aplicația MyAccount și ai șansa să fii printre primii câștigători ai unui voucher de vacanță de 1.000€! Mai multe acțiuni, mai multe șanse de câștig. Câștigă o vacanță de neuitat, oriunde în lume. Tu alegi destinația, MyAccount îți plătește vacanța! Fiecare acțiune realizată în aplicația mobilă , precum și de pe site, te aduce mai aproape de un voucher de vacanță.