DIGI Romania: IMPORTANTA Notificare pentru Clienti, ce da GRATUIT o Luna

DIGI Romania IMPORTANTA Notificare Clienti GRATUIT Luna

DIGI Romania a decis sa-i notifice in mod oficial pe clientii sai din Romania in legatura cu ceea ce vrea sa le ofere gratuit chiar acum timp de o luna de zile, iar asta pentru ca oricine este interesat sa vada tenisul de la Roland Garros pe televizoare, cu o transmisie in format 4K, o poate face cu extraoptiunea 4K a operatorului.

DIGI Romania explica mai jos aceasta noua campanie promotionala speciala, in baza careia oricare dintre clientii care au servicii de televiziune, sau care sunt interesati sa le contracteze, pot activa extraoptiunea 4K, si primesc prima luna gratuit, daca fac acest lucru pentru prima oara, conform conditiilor companiei.

Pana de curand, cei de la DIGI au oferit inclusiv bilete gratuite pentru semifinalele Roland Garros pentru cei care activau extraoptiunea 4K, dar aceasta promotia a expirat, asa ca ramane doar luna gratuita de abonament pe care compania RCS & RDS o ofera in mod gratuit pentru clientii dornici sa profite de tot.

DIGI are mai multe detalii despre aceasta campanie disponibile direct pe website-ul companiei RCS & RDS, asa ca daca vreti sa aflati tot ceea ce ar trebui sa stiti, nu trebuie decat sa intrati acolo, si sa va uitati cu atentie la toate detaliile care ne sunt prezentate in mod oficial chiar acum pentru campanie.

Cel mai important turneu de tenis de pe zgură se întoarce la Eurosport 4K! Activează-ți extraopțiunea 4K și urmărește tenis de top, la o calitate pe măsură! Trăiește intens și Ultra HD fiecare meci. Prima lună e gratuită la activare! Comandă acum.