E.ON: Anuntul de ULTIMA ORA, Extrem de IMPORTANT pentru Clientii Romani si Europeni

EON Anuntul ULTIMA ORA Extrem IMPORTANT Clientii Romani Europeni

E.ON a decis sa publice un anunt oficial de ultima ora, care este extrem de important pentru milioane de clienti din Romania, sau alte regiuni din Europa, iar asta pentru ca ne aduce tuturor in atentie intentiile sale de a amplasa pana la 4.500 de statii de incarcare rapida de ultima generatie, alpitronic, pana in 2025.

E.ON spune ca aceste statii de incarcare rapida vor permite incarcarea cu 50 kW – 400 kW a masinilor electrice, deci un numar mare de oameni vor avea posibilitatea de a isi incarca mai rapid, sau mai putin rapid, masina in momentul in care fac diverse tipuri de deplasari, fie ca e vorba despre unele pe distante scurte, sau lungi.

Decizia pe care E.ON Romania o anunta a fost luata la nivel de grup, si se aplica in toata Europa, iar asta pentru ca numarul masinilor electrice este in crestere in toata Europa, dar numarul statiilor de incarcare rapida este foarte mic, vasta majoritate avand putere foarte redusa, deci un timp de incarcare ridicat.

E.ON Romania va amplasa si in Romania un numar mare de statii de incarcare rapida, insa desigur ca tranzitia de la vehiculele cu motoare pe combustie interna, la cele electrice, va necesita crearea unei retele extrem de mari de statii de incarcare rapide, pentru a face fata nevoilor tot mai mari ale omenirii.

𝐏𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟓, 𝐯𝐨𝐦 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢̂𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝟒.𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐢 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚̆ 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞, 𝐚𝐥𝐩𝐢𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜, 𝐜𝐮 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟓𝟎 𝐬̦𝐢 𝟒𝟎𝟎 𝐤𝐖. Acestea acoperă o gamă largă de nevoi de încărcare: fie că ești la locul de muncă, la cumpărături sau chiar pe autostradă. Iar până în 2024, vor fi date în folosință, în cadrul unor amplasamente pilot, primele stații de încărcare rapidă pentru camioanele electrice. La E.ON, ne extindem în continuare propria rețea de încărcare și susținem clienții din întreaga Europă să treacă la electro-mobilitate.