BANCA Transilvania: Informare de ULTIMA ORA in ATENTIA Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Informare ULTIMA ORA ATENTIA Clientilor Romania

BANCA Transilvania transmite o foarte importanta informare de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia lor aduce, la ora actuala, o decizie pe care a luat-o cu privire la zilele de 1 si 5 iunie, iar asta pentru ca unitatile sale din toata tara vor fi complet inchise in cursul acestor zile.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca in aceste doua zie, care sunt sarbatori legale in Romania, angajatii sai din toate agentiile din tara vor avea parte de o zi libera, ceea ce desigur ca este o veste excelenta, iar asta pentru ca foarte multi romani profita de aceasta perioada pentru a calatori, si a se bucura de zilele libere.

Conform celor de la BANCA Transilvania, centrele comerciale din Romania vor avea unitatile sale deschise in zilele de 1, 4 si 5 iunie intre orele 12:00 si 18:00, astfel ca daca veti avea nevoie sa faceti ceva in aceasta perioada, veti avea posibilitatea de a profita de locatiile deschise, pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea.

BANCA Transilvania le recomanda totusi clientilor din Romania sa se uite cu mare atentie la programul unitatilor, care este listat in cadrul website-ului sau, astfel incat sa stie fiecare daca in momentul in care merge la o anumita agentie, o va si gasi deschisa, pentru a putea rezolva orice fel de probleme ar exista.

Unitățile BT vor fi închise în 1 și 5 iunie, însă ai în continuare toate soluțiile de online banking la îndemână. Dacă ai nevoie de noi, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale în 1, 4 și 5 iunie, între 12:00 și 18:00. Programul este adaptat și în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită.