Volodimir Zelenski Vorbeste despre Problemele din Odesa in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Problemele din Odesa in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre problemele majore cu care se confrunta Odesa in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca regiunea a fost intens vizata de catre atacurile armatei ruse, iar foarte multi sodati ucrainieni sunt tratati in unitatile medicale de acolo.

Volodimir Zelenski explica nu doar situatia actuala din Odesa, ci si masurile care au fost luate in mod oficial pentru ca regiunea sa reziste in continuare in fata presiunii tot mai ridicate pe care Rusia o face.

“Astăzi este o călătorie de lucru la Odesa noastră. Le-am mulțumit soldaților noștri de aici pentru protecția regiunii și a întregii Ucraine. În special, a vizitat spitalul apărătorilor noștri răniți. Mi-am dorit o însănătoșire grabnică. Am avut onoarea de a prezenta premii de stat. Le-a mulțumit medicilor noștri.

El a avut o întâlnire specială și lungă la Odesa privind securitatea și situația socială din regiune. Conducerea regiunii, armata, oamenii legii… Regiunea este o prioritate din toate punctele de vedere. Odesa este unul dintre fundamentele securității întregului nostru sud și, prin urmare, a statului. Serviciul de Securitate al Ucrainei a obținut rezultate foarte importante în regiunea Odesa – în combaterea sabotorilor ruși.

A existat un raport al generalului Moskalyov – referitor la situația din zonele de responsabilitate ale OSU „Odesa”. Ei au analizat în detaliu cum să întărească apărarea. Problemele economice, locurile de muncă și securitatea socială au fost discutate în detaliu.

A condus o întâlnire în deplasare a Stavka. Atenție constantă în față. Rapoarte ale comandanților – „Khortytsia”, „Tavria”, Holovkom. Rapoartele speciale ale șefilor GUR și SBU. Detalii mai târziu.

Slavă tuturor soldaților noștri, care acum luptă pentru Ucraina, care sunt la posturi de luptă, în misiuni de luptă. Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru țara noastră! Mulțumesc, Odesa, pentru această zi! Glorie Ucrainei!”