ENEL: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii Romani, ce Dezvaluie Compania

ENEL Mesajul IMPORTANT Clientii Romani Dezvaluie Compania

ENEL este unul dintre grupurile de energie cu cel mai mare numar de clienti la ora actuala in Romania, peste 3 milioane de oameni depinzand de serviciile sale de energie electrica si gaze naturale, iar pentru toti dintre ei ea are un mesaj important cu privire la energia pe care o consuma incarcarea telefoanelor mobile.

ENEL le spune tuturor romanilor faptul ca, in medie, incarcarea unui telefon mobil consuma 2.5 kWh de energie anual, asta desigur daca telefoanele nu sunt lasate in mod constant in priza, chiar daca incarcarea lor a fost realizata deja, in aceste situatii, consumul putand fi chiar mult mai mare decat atat.

Conform celor de la ENEL Romania, un telefon lasat conectat la priza chiar si dupa ce bateria s-a incarcat, va consuma ma imulta energie decat in mod normal, astfel ca de la companie vine recomandarea de a le scoate de la incarcat in momentul in care bateria este complet incarcata, ceea ce desigur ca nu toata lumea face.

ENEL Romania vine cu aceasta recomandare pentru a-i ajuta pe romani sa-si mai reduca consumul de energie, chiar daca nu vorbim despre pierderi foarte mari, adunand mai multe sfaturi de acest gen, romanii pot avea parte de reduceri substantiale ale consumului obisnuit de energie inregistrat pentru telefoane.

Tu ai nevoie de o noapte întreagă pentru a-ți reîncărca bateriile, dar telefonul tău nu. Dacă îl lași întreaga noapte la încărcat, vei consuma mai multă energie decât e necesar. #FiiSmartPeEnergie și scoate-l din priză atunci când vezi că s-a încărcat. Hai pe Electripedia pentru mai multe sfaturi de eficiență energetică.