BANCA Transilvania: Informarile de ULTIM MOMENT Transmise TUTUROR Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Informarile ULTIM MOMENT Transmise TUTUROR Clientilor Romania

BANCA Transilvania a hotarat sa le transmita tuturor clientilor din Romania o serie de informari de ultim moment, prin care le aduce in atentia imediata o serie de informatii extrem de importante cu privire la modul in care pot fi platite ratele creditelor, si totul ar putea avea legatura cu recentul scandal legat de ANPC.

BANCA Transilvania ofera mai jos cateva informatii principale cu privire la modul in care putem sa rambursam creditele, sau in ceea ce priveste modul in care se fac calculele pentru dobanzi, si nu numai, in perioada de derulare a creditelor pe care le-am luat de la banca, si pe care trebie sa le rambursam.

Informatiile de mai jos sunt disponibile inclusiv in cadrul website-ului celor de la BANCA Transilvania, astfel ca oricine este dornic sa afle mai multe, poate sa intre inclusiv in cadrul acestuia pentru a vedea ce alte informatii detaliate mai sunt oferite pentru noi de catre banca, unele putand fi esentiale pentru oameni.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca este important sa ii ajute pe clienti sa inteleaga mai bine ce inseamna creditele, dobanzile, sau rambursarea, iar ANPC a constatat ca anumite banci nu ofereau informatii suficient de clare din acest punct de vedere, astfel ca acum lucrurile ar trebui sa fie mai bine explicate.

Îți faci o idee care este rata creditului – se calculează în funcție de produsul ales, suma și perioada de creditare dorită, precum și de tipul dobânzii. Modul de rambursare poate fi schimbat când dorești, pe parcursul creditului. Rambursarea cu rate descrescătoare presupune o rată de plată în cuantum mai mare în prima perioadă de derulare a creditului și o evoluție descendentă până la finalul perioadei de rambursare.

Dacă alegi să rambursezi creditul prin rate egale, valoarea ratei lunare este aceeași în fiecare lună. Suma pe care o poți împrumuta depinde și de gradul de îndatorare prevăzut de reglementările în vigoare – indiferent de modul de rambursare. Cum poți solicita trecerea la rate descrescătoare/egale: te așteptăm la bancă.