CEC Bank isi AVERTIZEAZA foarte Serios Clientii, ce TREBUIE sa Stie Romanii

CEC Bank AVERTIZEAZA Serios Clientii TREBUIE Stie Romanii

CEC Bank a decis sa isi avertizeze in mod serios clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ei trebuie sa stie imediat ceea ce transmite banca, iar totul din cauza faptului ca vorbim in mod oficial despre pericolul major al atacurilor de tip phishing, cele care provoaca extrem de multe probleme pentru multi oameni.

CEC Bank vorbeste mai jos despre email-urile nesolicitate, care par sa vina de la banca, dar care provin, in realitate, de la entitati necunoscute, singurul lor scop fiind de a fura datele oamenilor fara ca ei sa stie ce se intampla, iar din pacate multe persoane ajung sa cada in plasa celor care le vor doar raul acum.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la CEC Romania vor doar sa ii ajute pe romani sa ramana in deplina siguranta in orice moment, iar asta pentru ca exista foarte multe situatii in care oamenii nu stiu ca pot fi tinta unei entitati de rea credinta, asa ca ni se recomanda mereu sa fim vigilenti cand primim orice fel de email-uri.

CEC Romania are si pe website-ul sau informatii importante cu privire la modalitatile in care ar trebui sa ne protejam impotriva oricarui tip de atacuri de acest gen, iar asta pentru ca multe ori e greu sa stim ce trebuie sa facem, si informatiile de pe website-ul sau pot fi de extrem de mare ajutor pentru multa lume.

Dacă primești un astfel de mesaj, ai grijă să nu deschizi niciun link și înștiințează-ne imediat. Băncile nu trimit astfel de solicitări pe mail.