MOL: Decizia IMPORTANTA Anuntata, ce da GRATUIT in Benzinarii Romanilor

MOL Decizia IMPORTANTA Anuntata GRATUIT Benzinarii Romanilor

MOL, unul dintre grupurile de benzinarii cu cel mai mare numar de locatii in toata Romania la ora actuala, a decis sa anunte in mod oficial ceea ce face pentru oamenii din intreaga tara, mai exact ceea ce da gratuit pentru romanii care sunt dornici sa profite de promotia care este acum in plina derulare.

MOL explica mai jos faptul ca daca alimentam cu minim 150 de LEI in oricare dintre locatiile din tara noastra, avem sansa de a castiga unul dintre premiile saptamanale, care constau in carduri de carburant, pe toata perioada de derulare a promotiei fiind oferite 1.200 de carduri de carburant, in valoare de 500 de LEi fiecare.

Mai mult decat atat, cei de la MOL Romania anunta ca dau gratuit unui roman norocos o masina Mercedes Benz GLA 180 dupa primele 6 saptamani de campanie, urmand ca la finalul campaniei un alt roman norocos sa primeasca gratuit o masina Mercedes Benz CLA 200 Coupé, deci merita sa va inscrieti in campanie.

MOL Romania explica in mod oficial toate aceste informatii importante direct pe website-ul sau, astfel ca merita sa fim atenti la ceea ce se intampla, pentru a lua deciziile cele mai bune cand vine vorba despre participarea la campanie, totul in conditiile in care premiile care ne sunt oferite, sunt intr-adevar pe masura asteptarilor multora.

Am dat START premiilor verii! Alimentează de minimum 150 de lei și poți câștiga: Premii săptămânale – peste 1200 carburant x 500 lei. Premiul oferit la 6 săptămâni – 1 x Mercedes Benz GLA 180. Premiul exclusiv prin aplicația MOL Go, la finalul campaniei – Mercedes Benz CLA 200 Coupé. Înscrie-te prin aplicaţia #MOLGo sau pe website.