Volodimir Zelenski Vorbeste despre Armata Ucrainei si Curajul Soldatilor

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre armata Ucrainei si curajul soldatilor care lupta pentru protejarea teritoriului tarii la ora actuala, in diverse regiuni din tara fiind lansate in mod constant atacuri dure de catre Rusia, pentru a cuceri noi teritorii.

Volodimir Zelenski aduce in atentie brigazile 5 si 57, care se pare ca avanseaza in teritoriul ocupat de catre Rusia, asteptarile fiind extrem de mari pentru ca Ucraina sa reuseasca sa isi elibereze zone intinse din teritoriu.

“Sunt recunoscător fiecărui soldat, tuturor apărătorilor noștri, apărătorilor noștri, care ne-au dat exact vestea pe care o așteptăm în această zi. Direcția Bakhmut – bravo, războinici!

Vedem cât de isteric face Rusia orice pas pe care îl facem acolo, toate pozițiile noastre. Inamicul știe că Ucraina va câștiga. Ei o văd. Ei simt asta datorită grevelor voastre, soldaților și, în special, în regiunea Donețk. Mulțumesc pentru că!

Astăzi aș dori să subliniez câteva dintre unitățile noastre de luptă. Acestea sunt brigada 5 separată de asalt și 57 brigadă separată de infanterie motorizată… Care ne apără cu pricepere, hotărâre și eficient pozițiile, distrug ocupanții și, cel mai important, merg înainte.

Mulțumesc, războinici! Va multumesc tuturor! Mulțumim tuturor celor care ajută Ucraina! Mulțumim tuturor celor care apropie înfrângerea terorii ruse! Slavă soldaților noștri! Slavă tuturor eroilor noștri! Glorie Ucrainei!

Teroarea rusă trebuie învinsă în fiecare zi și în fiecare noapte în fiecare regiune a țării noastre, pe cerul fiecărui oraș și sat ucrainean. Când orice atac al teroriștilor ruși se termină cu un eșec pentru teroriști, înfrângerea lor va deveni sursa securității noastre – pe termen lung.”