BCR Romania: Hotarare de ULTIM MOMENT cu IMPACT pentru Clientii Romani

BCR Romania Hotarare ULTIM MOMENT IMPACT Clientii Romani

BCR Romania a anuntat in mod oficial o hotarare de ultim moment, care are impact pentru clientii romani, iar asta pentru ca dezvaluie in mod oficial ceea ce a decis sa faca in cursul urmatoarelor ore, o serie de lucrari de mentenanta fiind programate pentru serviciile sale, iar ele vor afecta posibilitatea de a le folosi.

BCR Romania explica mai jos faptul ca intre orele 23:30 si 01:00, ale acestei nopti, platforma George va fi indisponibila indiferent de unde vom dori sa o folosim, iar echipamentele MFM vor functiona exclusiv in modul ATM, deci nu ne vom putea bucura de functionalitatea extinsa pe care aceste servicii le ofera in mod obisnuit.

Partea buna este ca BCR nu va bloca posibilitatea de a folosi bancomatele, sau aparatele de tip POS, astfel ca din acest punct de vedere vestile sunt bune, si e important ca romanii sa stie acest lucru, pentru a se bucura de banii pe care-i au inconturi, fara vreo restrictie de vreun fel, cel putin acum.

BCR face in mod regulat lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, in ideea de a le oferi clientilor doar cele mai bune servicii posibile, astfel ca este foarte important sa stim ceea ce se intampla, pentru a ne putea bucura de experientele cele mai bune, atunci cand vrem sa ne utilizam banii din conturi.

Ne dorim sa imbunatatim sistemul informatic, de aceea, astazi 7 iunie, intre 23:30 – 01:00, vor avea loc lucrari de mentenanta. In acest interval orar vor fi indisponibile echipamentele George Web si App, Operatiunile la ATM, POS nu vor fi impactate. Echipamentele MFM vor fi disponibile in modul ATM. Ramanem disponibili non-stop la *2227 sau la +4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.