Posta Romana: Cum sunt Livrate cu Biciclete Electrice Scrisorile si Coletele

Posta Romana Cum sunt Livrate cu Biciclete Electrice Scrisorile si Coletele

Posta Romana vorbeste mai jos despre cum sunt livrate cu biciclete electrice scrisorile si coletele in Sibiu de catre postasii companiei nationale, scopul fiind de a demonstra ca trecerea la mobilitate electrica este o prioritate inclusiv in cazul sau.

Posta Romana prezinta povestea celor 2 postasi care se folosesc de aceste biciclete electrice pentru a le duce romanilor plicurile asteptate in fiecare zi, si desigur ca de aici s-ar putea ajunge inclusiv la folosirea lor in alte regiuni din tara noastra.

Adriana și Paul Banea sunt primii factori poștali din Sibiu care au primit de la Companie biciclete electrice. După ce și-au cumpărat și o mașină electrică, colegii și prietenii le-au spus “familia electrică”.

Paul lucrează la Poșta Română de 28 de ani, Adriana, de 15 ani. S-au cunoscut la OPD Sibiu, unde ambii sunt factori poștali. In urma cu 3 ani s-au căsătorit. Acum locuiesc în Cisnădie, la 13 km de Sibiu. Deși lucrează în același loc și au același program, nu vin împreună la serviciu.

Odată ajunși la sediul OPD Sibiu, își iau, fiecare, corespondența și trimiterile și le încarcă pe bicicletele electrice, primele distribuite de Companie la acest oficiu. Au zone diferite de distribuire. Ies pe poartă împreună, dar unul o ia la stânga, celălalt la dreapta.

“Parcurgem zilnic în jur de 15-20 km, iar bicicleta electrică ne ajută foarte mult. Ne scutește cam o oră din timpul petrecut pe teren, față de bicicleta clasică. Eu nici nu mai cobor de pe bicicletă, distribui direct de pe ea”, spune Adriana. În schimb, Paul povestește că el are alt stil de lucru: coboară de pe bicicletă și mai stă la povești cu bătrânii cărora le distribuie ziarul și pe care îi știe de o viață.

Adriana Banea participă, de 8 ani, la competiția anuală Marșul Factorilor Poștali. Anul trecut, la ediția desfășurată pe Calea Victoriei, din București, a urcat pe podium. A câștigat locul 3 și ne-a promis că anul acesta ne revedem la competiție.