Anuntul CEC Bank Oficial cu o Masura IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani

Anuntul CEC Bank Oficial Masura IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani

CEC Bank, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, isi anunta in mod oficial clientii din intreaga tara in legatura cu una dintre masurile importante pe care le-a luat, si despre care trebuie sa stie chiar acum oamenii, iar asta pentru ca in atentia lor este adus faptul ca isi pot achita rovinieta rapid.

CEC Bank le permite clientilor din Romania sa isi plateasca rovinieta direct din cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, folosind aplicatia CEC Mobile Banking, aceasta facilitand accesul la o varietate de servicii extrem de utile pentru foarte multi dintre clienti, si merita sa ne uitam cu atentie la ele acum.

Conform celor de la CEC Romania, plata unei roviniete, dar si vizualizarea rapida a acestora, este posibila in doar cativa pasi foarte simpli, daca urmati instructiunile de mai jos, ele ajutand orice persoane sa vada foarte rapid informatii cu privire la rovinietele pe care le-au cumparat de la banca oricand.

CEC Romania nu este nici singura banca de la care vedem masuri de acest gen, iar asta pentru ca si alte institutii financiare din Romania au luat masuri similare, astfel ca trebuie doar sa ne uitam cu atentie la toate informatiile, pentru a vedea cum putem sa profitam de aceste beneficii speciale care ne sunt oferite.

Ți-ai plănuit un tur al României vara asta? Nu uita de rovinietă! Îți poți achizitiona vigneta direct din aplicația CEC app, fară nicio grijă sau oprire. Poți vizualiza istoricul vignetelor achiziționate de tine. Urmează pașii de mai jos. 1. deschide meniu principal, secțiunea Plăți; 2. accesează Plată vignetă; 3. introdu datele mașinii și confirmă plata.