MOL: ATENTIONAREA foarte Serioasa Transmisa pentru MILIOANE de Romani

MOL ATENTIONAREA Serioasa Transmisa MILIOANE Romani

MOL transmite o foarte serioasa atentionare pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentia imediata ceva despre care ar trebui sas tie foarte multa lume, mai exact modul in care ar trebui sa actioneze in cazul unui accident rutier, ceva ce este foarte greu de facut pentru oricine.

MOL explica in mesjaul de mai jos cum ar trebui sa gestionam o situatie de acest gen, cand de obicei ne este greu sa gandim logic, insa poate ca sfaturile de mai jos vor fi utile pentru unele persoane care au nevoie sa stie cum sa reactioneze in cel mai bun mod posibil, mai ales daca ele, sau alte persoane, au nevoie de ajutor.

Informatiile de mai jos, pe care cei de la MOL Romania, ni le aduc in atentie, sunt elaborate de catre Politia Romana, care incearca sa ii ajute pe soferii din Romania sa invete cum sa reactioneze intr-o situatie de acest gen, care poate fi si extrem de stresanta pentru anumite persoane, deci e bine sa stim aceste informatii.

MOL Romania deruleaza la ora actuala o initiativa prin care aduce educatia rutiera la liceu impreuna cu Politia Romana, ea fiind una extrem de buna in contextul in care este important pentru tineri sa invete chiar din liceu cum sa se comporte in situatii de acest gen, multi fiind interesati sa obtina permisul de conducere chiar de la 18 ani.

E important să ştii cum să acționezi în caz de accident rutier: Respiră adânc și încearcă să-ți păstrezi calmul. Reacția ta poate influența situația. Sună la numărul de urgență: Apelul de urgență este 112. Comunică detaliile accidentului și locația exactă.

Protejează-te și avertizează: Pune-ți vesta reflectorizantă și aprinde luminile de avarie. Avertizează participanții la trafic cu triunghiuri de avertizare. Acordă primul ajutor, dacă poți: Dacă ai cunoștințe de prim ajutor, acordă asistență victimelor până la sosirea echipelor de intervenție.