Surpriza Kaufland pentru Romani, ce da GRATUIT si ce Trebuie sa Stii

Surpriza Kaufland Romani GRATUIT Trebuie Stii

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine in toata tara la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce ofera gratuit chiar acum, si merita sa fii atent la tot, pentru a te bucura de premiile care vor fi disponibile pentru perioada urmatoare.

Kaufland spune ca le ofera romanilor 30 de bilete de o zi la Nostalgia 2023, festivalul fiind organizat la final de iunie, inceput de iulie, in Bucuresti, iar oricine este dornic sa participe, se poate inscrie chiar acum, dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, publicat de catre companie pentru romanii interesati.

Kaufland da 30 de bilete gratuite pentru festivalul Nostalgia

Surpriza Kaufland Romani GRATUIT Trebuie Stii Nostalgia

Decizia pe care Kaufland Romania a luat-o pentru romanii interesati de festivalul Nostalgia, ajuta multi oameni sa beneficieze de posibilitatea de a avea acces la el in cursul catorva zile de desfasurare, iar pentru asta trebuie doar sa cumparati produse din magazinele companiei, si sa va inscrieti la promotie.

Kaufland Romania descrie pe website-ul sau cum putem sa ne inscrie pentru a participa la tot, iar asta pentru ca exista o pagina speciala in website-ul sau prin care putem face acest lucru, deci nu trebuie decat sa va uitati acolo pentru a vedea exact care sunt conditiile pe care trebuie sa le respectati.

Vino și tu la unul dintre cele mai cool festivaluri ale verii! Înscrie-te la concurs și poți câștiga unul dintre cele 30 de bilete de o zi la Nostalgia 2023, festival organizat în perioada 29 iunie – 3 iulie, la Federația Română de Tir Sportiv din București.

Cum te înscrii ? Completează formularul de mai jos cu datele tale și încarcă o fotografie a bonului de cumpărături Kaufland cu o valoare de minimum 50 de lei. Ce poți câștiga ? unul din cele 30 de bilete la Nostalgia Festival 2023.