Aplicatia WhatsApp: 2 Anunturi IMPORTANTE pentru iPhone si Android

Aplicatia WhatsApp 2 Anunturi IMPORTANTE iPhone Android

Aplicatia WhatsApp ne ofera acces la cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre peste 2 miliarde de oameni cu iPhone si Android care comunica zilnic, dar care sunt expusi deasemenea la o serie de pericole despre care ar trebui sa stie chiar in acest moment.

Aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android ne ofera o varietate de facilitati extrem de importante, insa compania din spatele platformei de ajuta sa ne mentinem siguranta si intimitatea cand o folosim, cu recomandarile de mai jos, despre care ar trebui sa stie extrem de multa lume chiar in acest moment.

Siguranța este esențială pentru orice activitate de pe WhatsApp. Comunitățile trebuie să fie locuri în care membrii pot conversa în voie despre ceea ce îi interesează. Pentru a-i ajuta, am conceput instrumente și funcții de siguranță. Distribuiți această pagină membrilor comunității dumneavoastră, ca ghid pentru referință rapidă.

Mențineți sub control ceea ce trimiteți și accesați

Trimiteți mesaje temporare: puteți decide cât timp rămân vizibile mesajele după ce le-ați trimis – 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Aflați mai multe despre mesajele temporare din acest articol.

Distribuiți conținut cu afișare unică: pentru mai multă confidențialitate, puteți trimite poze și clipuri video care dispar din conversații după ce sunt deschise o singură dată. Aflați mai multe despre afișarea unică din acest articol.

Evaluați cu atenție mesajele etichetate „Redirecționat frecvent”. Evitați să răspândiți zvonuri, mesaje virale și știri false verificând acuratețea fiecărui mesaj înainte de a-l redirecționa – mai ales dacă are afișată eticheta „Redirecționat frecvent”, adică a fost redirecționat dintr-o conversație în alta de mai multe ori. Aflați mai multe despre limitele de redirecționare din acest articol.

Evitați contactarea nedorită

Blocați și raportați: dacă vreți să nu mai primiți mesaje, apeluri și actualizări de stare de la anumite contacte, blocați-le.

Raportați comportamentul neadecvat: puteți raporta orice conținut, mesaj sau utilizator pe care îl considerați neadecvat. Aflați cum puteți bloca și raporta contacte din acest articol.