Hotararea ENGIE Anuntata Clientilor Romani, ce da GRATUIT Oamenilor

Hotararea ENGIE Anuntata Clientilor Romani GRATUIT Oamenilor

ENGIE, una dintre complaniile cele mai importante din sectorul energetic din Romania la ora actuala, a hotarat sa ii informeze pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca le ofera posibilitatea de a beneficia de o serii de premii gratuite, dar numai daca folosim un calculator digital care ne spune care este amprenta noastra de carbon.

ENGIE vrea sa ii ajute pe romani sa inteleaga mai bine de ce este important sa fie atenti la amprenta de carbon pe care o au, iar asta deoarece are o varietate de solutii de generare de energie regenerabila, iar premiile oferite gratuit sunt legate de aceasta parte a industriei de energie din Romania, la ora actuala.

Conform celor de la ENGIE Romania, premiul principal oferit de catre companie includ un intrerupator inteligent, impreuna cu o priza si un bec, toate inteligente, al doilea premiu fiind compus dintr-o priza si un bec inteligente, in timp ce al treilea premiu este format dintr-o baterie cu incarcare solara.

ENGIE Romania a inceput de nu foarte multa vreme o campanie speciala prin care incearca sa ii ajute pe romani sa inteleaga cat de importanta este energia regenerabila la ora actuala, astfel ca ebine sa stiti si ce anume ni se da gratuit ca parte a acestui proiect special, care este derulat in Romania de companie.

Ești curios să afli care este amprenta ta de carbon? Accesează CarbON/OFF, noul nostru calculator online! În perioada 12 – 19 iunie, acest lucru îți va aduce și o participare la concursul nostru, cu premii constând în diverse dispozitive smart.

Completează datele tale, iar la final vei primi un rezultat individual, care îți va arăta cât de sustenabil este comportamentul tău! Găsești calculatorul, împreună cu regulamentul concursului pe website.