Masurile Orange, Ce Dubleaza GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Masurile Orange Dubleaza GRATUIT MILIOANE Clienti Romani

Orange a decis sa-si anunte clientii din Romania in legatura cu o decizie extrem de importanta pe care a luat-o in momentul de fata, iar asta pentru ca a hotarat sa dubleze pentru ei unul dintre marile beneficii pe care multi le asteapta, mai exact traficul de internet mobil pe care-l folosesc in fiecare zi.

Orange le ofera clientilor de cartele prepay posibilitatea de a se bucura de dublarea traficului de internet alocat lunar pentru optiunea lor, daca folosesc platforma My Orange pentru reincarcari, dar si pentru alegerea optiunii de care vor sa beneficieze la ora actuala, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.

Puteti vedea pe website-ul Orange Romania, ca in toata perioada de derulare a campaniei, oricare dintre clientii din Romania care vor sa profite de aceasta campanie prepay, au ocazia de a o face la ora actuala, iar traficul de internet oferit gratuit are o valabilitate de nu mai putin de 60 de zile la ora actuala.

Orange Romania spune ca ofera zeci de GB de trafic de internet gratuit pentru clientii de cartele prepay, in functie de optiunea pe care o au disponibile, asa ca ramane doar ca noi sa alegem ceea ce ne intereseaza, pentru a ne putea bucura de beneficiile care sunt puse la dispozitie chiar in acest moment in Romania.

Vara ma prined cu net cat cuprinde. Bonus 100 GB valabil 60 de zile, cu o optiune PrePay de 5 euro credit. Extra Bonus la alegere in My Orange. Beneficiile acordate pot fi folosite doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat, atât timp cât contul este în perioadă activă. După consumarea beneficiilor vei fi tarifat din credit.

Bonusurile pot fi activate pe orice număr PrePay, exclusiv din My Orange. Vor fi disponibile 2 bonusuri la alegere în contul tău My Orange, din care poți activa unul singur pe numărul tău PrePay, în intervalele: 7 iunie – 18 iulie 2023 și 19 iulie – 29 august 2023.