Bonusul Kaufland Oferit GRATUIT pentru Clientii din Romania in Magazine

Bonusul Kaufland Oferit GRATUIT Clientii Romania Magazine

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine deschise in diverse colturi ale tarii la ora actuala, a luat decizia de a ii anunta pe clientii romani in legatura cu un bonus pe care il ofera gratuit chiar in acest moment, astfel incat ei sa aiba o sansa in plus de a castiga abonamentele pentru festivalul Untold.

Kaufland ofera gratuit 50 de abonamente pentru festivalul Untold din Romania, ele putand fi castigate de catre oricare dintre romanii care fac cumparaturi de minim 50 de LEI din magazinele din toata tara, dar si inscriind bonul de cumparaturi pe website-ul companiei, pentru a fi avuti in vedere pentru castig.

Abonamente Untold gratuite pentru clientii din Romania

Daca aveti si un Kaufland Card, atunci sansele de castig se dubleaza, daca il scanati la casele de marcat din Kaufland Romania in momentul in care faceti cumparaturi de minim 50 de LEI, asa ca e foarte important sa aveti in vedere inclusiv acest lucru in momentul de fata, pentru a va creste sansele de a castiga abonamentele oferite gratuit.

Kaufland Romania nu este singura companie care ofera la ora actuala abonamente gratuite pentru festivalul Untold, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la toate promotiile, pentru a fi siguri ca beneficiati de aceasta promotie, atat timp cat este disponibila pentru milioane dintre clienti.

Kaufland te trimite la #UNTOLD!  Cumpără de minimum 50 de lei din Kaufland până pe 30 iunie, înscrie bonul pe website-ul nostru și poți câștiga unul din cele 50 de abonamente la cel mai important festival al verii. BONUS: Scanează Kaufland Card la cumpărături și ai șanse duble de câștig. Mult succeeeeees!