Marcel Bolos: Mesajul IMPORTANT pentru Romani, ce Anunta in Mod Oficial!

Marcel Bolos Mesajul IMPORTANT Romani Anunta Mod Oficial

Marcel Bolos transmite un mesaj foarte important pentru romanii din intreaga tara, si anunta in mod oficial ceva ce ar trebui sa fie cunoscut de catre toti oamenii, iar asta pentru ca vorbeste despre realizarile importante pe care le-a avut in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, si exista destule de citit.

Marcel Bolos nu a plecat din noul Guvern al Romaniei, el trecand acum la ministerul Cercetarii, astfel ca va ramane o parte integrata a executivului, chiar daca intr-un domeniu complet diferit, astfel ca pe viitor e posibil sa vedem mai multe informatii din acest domeniu publicate de catre ministrul PSD.

“Am ajuns în punctul în care trebuie să vă spun rămas bun, cu speranța că activitatea mea s-a apropiat de așteptările dumneavoastră. Asta după un an în care am făcut tot ce am putut să valorific puterea fondurilor europene pentru a stimula dezvoltarea economică și pentru a îmbunătăți viața oamenilor. An în care au intrat zilnic în România peste 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.

Prin concentrarea spre descentralizare, debirocratizare, transparență, predictibilitate, investiții strategice în infrastructură, inovare și educație, am pus bazele unei creșteri durabile și am îmbunătățit competitivitatea. Proiectele finanțate din #banieuropeni sub Guvernul Nicolae Ionel Ciucă au creat locuri de muncă, au stimulat antreprenoriatul și au consolidat sectoare cheie, făcând economia mai rezistentă și mai dinamică.

În plus, am prioritizat coeziunea și incluziunea socială, asigurându-ne că fondurile europene ajung la cei care au cea mai mare nevoie de ele. Am investit în programe de asistență și educație pentru cei vulnerabili, cu angajamentul de a nu lăsa pe nimeni în urmă. În ceea ce privește absorbția pentru 2014-2020, 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐥𝐚 𝟕𝟕% 𝐜𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐜𝐚̂𝐭 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐦 𝟏𝟎𝟎%.

Mă bucur că, în cele două mandate de aproximativ un an fiecare, 𝐚𝐦 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢 𝐜𝐮 𝟒𝟎% 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭. Am recuperat și în ceea ce privește perioada 2021-2027, chiar dacă niciunul dintre programe nu era trimis când am ajuns la #MIPE. Acum sunt toate 16 aprobate, și aduc 𝟒𝟔 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐜𝐞 în spitale mai sigure, rețele de transport, modernizarea infrastructurii de apă și canalizare și sprijin pentru mediul de afaceri.

În plus, 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐭̦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐔𝐄 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭𝐢𝐛𝐢𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 și 𝐮𝐧 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐧𝐨𝐮, care asigură accesul facil, transparent, nediscriminatoriu, competitiv și simplificat. În ceea ce privește #PNRR, am reușit alături de coordonatorii de reformă să stabilizăm situația, astfel Guvernul României a reușit implementarea cu succes până în acest moment un număr de 72 de ținte și jaloane, ce aduc în conturile României 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟏𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.”