Volodimir Zelenski: Anunturile de ULTIMA ORA de pe Frontul si Ecocidul din Ucraina!

Volodimir Zelenski Anunturile ULTIMA ORA Frontul Ecocidul Ucraina

Volodimir Zelenski a facut in mod oficial o serie de foarte importante anunturi de ultima ora cu privire la frontul dintre Ucraina si Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre zone intinse in care armatele celor doua tari se confrunta la ora actuala pentru teritoriile care inca nu au fost cucerite.

Volodimir Zelenski ii lauda pe soldatii care apara teritoriul Ucrainean, dar vorbeste deasepemea si despre ceea ce numeste ca fiind cel mai mare “ecocid” al Europei, adica distrugerea barajului din Kakhovka si inundatiile uriase generate in zone vaste din tara.

“Față. Mulțumesc tuturor soldaților noștri, fiecărei unități, fiecărei brigade de luptă pentru astăzi – pentru luptele de astăzi. Aș dori să evidențiez în special șase divizii. OSUV “Khortytsia” – parașutiști ai puternicei noastre brigăzi 80 separate a DSHV.

OSUV „Tavria” – soldați ai brigăzii noastre 23 separate mecanizate, soldați ai brigăzilor separate 35, 37 separate, soldați ai brigăzii 128 separate transcarpatice de asalt montan și ai brigadei separate 128 a forțelor TRO… Vă mulțumim tuturor, băieți, pentru performanța ta!

Pentru putere, curaj și pentru returnarea pământului ucrainean în Ucraina și întărirea voinței noastre ucrainene. Slavă tuturor celor care se află în prezent în luptă, la posturi de luptă și în misiuni de luptă! Slavă tuturor celor care ne antrenează soldații, care tratează și reabilita apărătorii după accidentări!

Mulțumesc tuturor celor din lume care ajută… Și, apropo, următorul „Rammstein” a fost destul de eficient astăzi. Să devenim mai puternici! Glorie Ucrainei!

Acum, când protejăm viețile poporului nostru de atacurile rusești și depășim consecințele crimelor de război teribile, inclusiv cel mai mare ecocid din Europa, avem nevoie de unitate maximă. Unitatea tuturor celor care împărtășesc cu noi valori cheie: valoarea vieții, valoarea libertății, valoarea legii și valoarea respectului pentru fiecare națiune, fiecare comunitate și fiecare persoană. Sufletul acelor valori care mă unesc pe tine și pe mine este pacea. Ucraina nu a fost niciodată sursa unor războaie de agresiune.

Astăzi m-am adresat Parlamentului Elvețian Schweizer Parlament – Parlement suisse – Parlamento svizzero tocmai pentru a vorbi despre această unitate.

Știu că aveți discuții în desfășurare cu privire la permisele de reexport de arme pentru apărarea Ucrainei. Și vreau ca fiecare participant la discuție să-și amintească un fapt: cerem lumii arme, astfel încât teritoriul nostru ucrainean să fie din nou un teritoriu al păcii – tot pământul nostru, toți oamenii noștri… Numai pentru asta!

Exact așa cum prevede dreptul internațional. Pacea noastră poate rezista împotriva unei astfel de agresiuni rusești doar prin forța armelor. Și mulțumesc lumii pentru fiecare armă care ajută la salvarea oamenilor de teroarea rusă.

Acum ne apărăm împotriva unei agresiuni care imită cele mai grave războaie din trecut și caută cea mai bună tehnologie de astăzi pentru a teroriza oamenii, statele și chiar continentele. Nimic în afară de unitatea nu o poate opri. Unitatea noastră cu tine, Elveția!”