ENEL a Decis! ce da GRATUIT Clientilor din Romania Vara Aceasta!

ENEL Decis GRATUIT Clientilor Romania Vara Aceasta

ENEL, cu peste 3 milioane de romani clienti care beneficiaza de serviciile de energie electrica si gaze naturale ale grupului de energie, a luat hotararea foarte importanta de a le ofer oamenilor posibilitatea de a castiga vouchere eMAG gratuite, daca participa la o campanie speciala care se desfasoara acum.

ENEL explica mai jos faptul ca daca pana pe data de 31 august am achitat toate facturile care ne-au fost emise, suntem in mod automat inscrisi in campania pentru a castiga unul dintre cele 10 vouchere eMAG, in valoare de 50 de LEI fiecare, un total de 500 de LEI fiind alocati pentru aceasta campanie.

Conform celor de la ENEL Romania, vorbim despre o campanie foarte interesanta, in baza careia 10 clienti vor primi vouchere cu care vor putea cumpara diverse produse din cadrul celui mai mare magazin online din Romania, asa ca merita sa va orientati cu atentie la aceasta campanie din Romania.

Vouchere eMAG gratuite pentru plata facturilor ENEL

ENEL Romania este la prima campanie de acest gen pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca pana acum nu a mai oferit vouchere pentru achizitia de produse din cadrul celui mai mare magazin online din Romania, asa ca e foarte posibil ca ea sa nu mai revina, daca nu profitati chiar acum de tot.

Vine vara cu premii pentru soldul zero la factura ta! Fii pregătit! Continuăm să te răsplătim cu premii pentru soldul 0 la factura ta. Așadar, asigură-te că la finalul verii, mai precis pe 31 august 2023, ai facturile Enel achitate integral, sold zero, iar noi, furnizorul tău de energie, te putem premia cu vouchere cadou eMAG în valoare totală de 500 de lei, în campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”.

Perioada de desfășurare a campaniei este 06 iunie – 31 august 2023 și se adresează clienților Enel, titulari de contract, care la finalul verii – 31 august 2023, figurează cu sold mai mic sau egal cu 0 (zero). Alege orice modalitate de plată a facturii Enel și asigură-te că ai sold mai mic sau egal cu 0 (zero) la data de 31 august 2023. Înscrie-te în concurs, prin exprimarea acordului de participare.