CEC Bank AVERTIZEAZA foarte Serios MILIOANE de Clienti din Toata Romania

CEC Bank AVERTIZEAZA Serios MILIOANE Clienti Toata Romania

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari institutii financiare din toata Romania, a decis sa emita o avertizare foarte serioasa pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca aduce in imediata atentie a tuturor oamenilor, ceea ce ar trebui sa stie cu privire la pericolele existente pe internet.

CEC Bank le vorbeste romanilor din intreaga tara despre infractorii cibernetici, adica acele persoane care vor doar sa ne faca rau prin furtul datelor noastre, astfel incat sa aiba acces si la informatii cu privire la conturile bancare, si eventual sa fure banii pe care ii avem salvati in conturile de la diverse banci din tara.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la CEC Romania ne explica foarte clar ce pot face infractorii cibernetici pentru a ne fura datele personale, si implicit banii, recomandandu-ne foarte mare prudenta in ceea ce priveste felul in care ne protejam informatiile personale, astfel incat sa nu ajunga in mainile celor care ne vor raul.

Clientii avertizati sa fie vigilenti si sa isi protejeze banii

CEC are si pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la metodele prin care ne putem proteja impotriva acestui tip de atacuri extrem de serioase, astfel ca e bine sa va uitati inclusiv acolo pentru a vedea ce fel de masuri puteti lua pentru a va proteja si a nu deveni o victima a celor care ne vor raul.

Infractorii cibernetici nu au nicio limită, așa că e important să știi tu când să te oprești. Nu oferi informații sensibile precum datele cardului, parole sau alte date personale. Ai grijă la solicitările venite de nicăieri și pune-ți cât mai multe întrebări înainte de a acționa.

Verifică din mai multe surse propunerile de investiții primite de la persoane necunoscute, în special cele legate de criptomonede. Nu instala aplicații pe telefon/calculator decât din surse dedicate: Apple Store, Google Play Store etc. Nu furniza nimănui date personale sau bancare (cont/user/parolă/coduri de Mobile/Internet Banking).