BCR Romania Confirma SCHIMBARILE Oficiale IMPORTANTE pentru Romani!

BCR Romania Confirma SCHIMBARILE Oficiale IMPORTANTE Romani

BCR Romania, institutie financiara cu un numar foarte mare de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie, cand vine vorba despre o noua actualizare pentru aplicatia George, disponibila pentru telefoanele iPhone si Android.

BCR Romania explica mai jos ceea ce a fost schimbat pentru aplicatia George, noua versiune fiind disponibila cu o interfata modificata in zona tranzactiilor, design-ul trebuind sa fie mai simplu si mai usor de utilizat, cu informatiile de care avem nevoie, pentru a vedea cat mai usor informatii despre tranzactiile facute.

Separat de aceste schimbari, BCR a dezvaluit deasemenea ca sunt oferite noi informatii cand vine vorba despre rambursarile anticipate, iar daca avem nevoie de mai mult ajutor, atunci asistentul ADA este implementat direct in aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, pentru a oferi raspunsuri la orice intrebari.

BCR ofera in mod oficial aplicatia George pentru clientii din toata Romania cu modificarile pe care le puteti vedea mai jos, astfel ca indiferent de unde o folositi, veti beneficia de aceleasi facilitati, asa ca este bine sa aveti in vedere acest lucru, in cazul in care vreti sa va bucurati de ceea ce are aplicatia de oferit.

George s-a întors cu noi surprize! Odată cu noua versiune, George vine cu un nou aspect pentru zona tranzacțiilor. Veți avea, de asemenea, informații noi disponibile pentru rambursări anticipate, iar dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, ADA este acum disponibil direct în aplicație și este gata să vă răspundă în orice moment.