Insula Iubirii: IMPORTANTE Decizii de ULTIMA ORA Anuntate de Antena 1 pentru Romani

Insula Iubirii IMPORTANTE Decizii ULTIMA ORA Anuntate Antena 1 Romani

Insula Iubirii, cel mai popular reality show al momentul in Romania, este in plina desfasurare la ora actuala, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre dezvaluirile facute atat de catre ispite, cat si de catre cupluri, cu privire la ceea ce s-a intamplat, si ce urmeaza sa se intample in competitie.

Insula Iubirii a avut deja limitele stabilite de catre cupluri in ceea ce priveste interactiunea cu ispitele, insa nu toata lumea este dispusa sa intre in contact cu ele/ei, iar asta pentru ca nu toate cuplurile sunt dispuse sa se destrame, doar pentru a avea parte de experienta care a fost pregatita de catre Antena 1.

Antena 1 ne arata mai jos limitele care au fost impuse de catre fete in ceea ce priveste interactiunea cu ispitele masculine, insa au fost publicate si detalii cu privire la limitele impuse de catre barbati, imaginile de la Insula Iubirii aratandu-ne cat de multa atentie acorda fiecare parte show-ului atat de popular.

Insula Iubirii ne va aduce cu siguranta foarte multe imagini incendiare in urmatoarele saptamani, iar asta pentru ca vorbim despre extrem de multe tentatii la care vor fi supuse foarte multe dintre persoanele care participa la evenimente la ora actuala, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce se va intampla.

Bianca refuză orice interacțiune cu ispitele masculine! Claudia: A trăit în junglă ? Ispita Roxana a început “atacul” la Bogdan! Ce s-a întâmplat după ce ghirlandele au fost oferite ? Peste ce nu pot trece fetele ? Ce limite au impus? Peste ce nu pot trece băieții ? Limitele impuse de cupluri!