LIDL Romania: Mesajele Oficiale IMPORTANTE Transmise Milioanelor de Clienti din Tara

LIDL Romania Mesajele Oficiale IMPORTANTE Transmise Milioanelor Clienti Tara

LIDL Romania a hotarat sa le transmita milioanelor de clienti din toata tara o serie de mesaje oficiale foarte importante, pe care nu ar trebui sa le treaca cu vederea multi dintre ei, iar asta pentru ca in atentie sunt aduse noi promotii extrem de interesante, despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar in acest moment.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre noile cupoane de reduceri care sunt disponibile in cadrul aplicatiei LIDL Plus, ele putand fi activate chiar din aplicatia pentru iPhone si Android, iar oricine vrea sa le foloseasca, o poate face la casele de marcat pentru a cumpara la pret redus orice fel de produse din magazine.

Conform celor de la LIDL, saptamana aceasta exista deasemenea si produse speciale pentru gratar, astfel ca daca aveti in plan sa mergeti si sa va bucurati de soare, atunci veti avea ocazia de a cumpara si produsele potrivite pentru acest lucru, deci trebuie doar sa va orientati in functie de ceea ce va intereseaza.

LIDL vorbeste deasemenea mai jos, in mod oficial, cu privire la alte produse care sunt readuse in cadrul magazinelor, si care pot fi cumparate la preturi mult mai bune decat in mod obisnuit, astfel ca e bine sa va ganditi la ceea ce va intereseaza sa cumparati, si sa profitati de orice fel de promotii care sunt anuntate.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Ce merge tare bine într-o zi cu soare? Un grătar pe cinste, desigur! Hai să descoperi noile accesorii numai bune de scos la iarbă verde.

Super săptămâna cantității XXL s-a întors la #Lidl! Hai să descoperi produsele tale preferate și să-ți faci cumpărăturile în stil mare. Găsește-ți ținuta perfectă pentru plajă în noua ofertă #Lidl! Te așteptăm de mâine și cu multe accesorii distractive pentru întreaga familie, de la mic la mare.