Insula Iubirii: Imaginile EXCLUSIVE, de ULTIMA ORA, ale Antena 1 care au Surprins Romanii!

Insula Iubirii Imaginile EXCLUSIVE ULTIMA ORA Antena 1 care Surprins Romanii

Insula Iubirii, cel mai popular reality show din Romania cu milioane de romani care il urmaresc in fiecare saptamana, are publicate de catre Antena 1 o serie de imagini exclusive, care ne dezvaluie ceea ce se intampla in cadrul competitiei la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre surprize majore.

Insula Iubirii a avut in cursul ultimelor zile primul bonfire, focul de tabara facut pe insula in care ispitele incearca sa-si cucereasca tintele, aratandu-ne ceea ce se intampla atunci cand dau tot ceea ce au mai bun pentru a convinge “victimele” sa-si depaseasca limitele impuse in prealabil cu partenerii de cuplu.

Desigur ca in urma tuturor evenimentelor de pana acum, au existat si o serie de conflicte intre unele cupluri, iar asta pentru ca nu toate s-au inteles chiar atat de bine in ceea ce priveste tot ceea ce ar trebui sa faca in cadrul emisiunii, astfel ca ispitele de la Insula Iubirii incep sa creeze tensiune intre parteneri.

Insula Iubirii va continua in perioada urmatoare cu si mai multe surprize pentru foarte multi dintre oameni, astfel ca va fi extrem de interesant de vazut ce anume se va intampla in urmatoarele zile, si cat de multe imagini exclusive vor fi publidate, dar si ce dezvaluiri majore ne vor mai oferi acestea, in final.

SNEAK PEEK ALERT! Imagini exclusive de la primul bonfire! Cel mai bun AZI este doar la Antena 1. Concurentele au vizitat casa băieților! Ce s-a schimbat în acest sezon ? Conflict între Emanuela și Răzvan dupa prima seară pe Insula Iubirii! Marius nu o scapă din ochi pe ispita Oana Monea!  Insula Iubirii, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine  iubește nu lasă!